Webinar ‘Mindful opvoeden’

Je hebt vast de term ‘mindfulness’ al eens voorbij zien komen, al is het maar omdat je het ooit in de Happinez hebt zien staan.

Mindfulness is hot. Maar waarom eigenlijk? Wat is het en hoe ben je ‘mindful’? Hoe kan het jou als ouder en je kind helpen om meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen, succes en geluk te vinden? En dat zonder dat het je teveel tijd kost op een dag?
Daarover vertel ik je graag meer in dit webinar.

We leven in een drukke wereld

Stress, drukte en prikkels zijn aan de orde van de dag. We hebben het gevoel van alles te moeten en komen vaak tijd te kort.
Je kunt hierdoor een kort lontje krijgen, onrustig zijn, emotioneel, veel piekeren, vermoeid zijn of slecht kunnen slapen. 
Als je dit niet bij jezelf herkent, kun je dit mogelijk wel bij je kind herkennen.

Want bij driftbuien, huilbuien, het niet luisteren, moeite om in slaap te vallen, daar kunnen de meeste ouders zich wel iets bij voorstellen.
Maar wist je dat het gedrag wat je ziet, vaak een andere diepere en onbewuste oorzaak heeft?
Als je je hiervan bewust bent, wordt het makkelijker om je kind te leren begrijpen. En als jij je kind beter begrijpt, wordt opvoeden ook een stuk meer ontspannen.

En als jij meer ontspannen bent als ouder, ervaar jij niet alleen meer rust, maar je hele gezin profiteert hiervan mee. Want niet alleen is er meer rust in huis, maar kun je ook beter omgaan met die opvoeduitdagingen zoals driftbuien of een kind dat niet wil luisteren cq meewerken.

Ben je benieuwd hoe dit werkt en wil je een eerste stap zetten om
-je kind te begrijpen
-rust in je hoofd en in huis te krijgen
-te kunnen genieten van je kind
-je kind te helpen om met zelfvertrouwen in het leven te staan-gelukkig te zijn

Dan nodig ik je van harte uit voor mijn webinar ‘mindful opvoeden’ waarbij ik je hier meer over ga vertellen.

Maar dat niet alleen, want ik vertel je ook de kracht van gedachten, wat mindfulness is en hoe het jou en je kind kan helpen om meer rust, ontspanning en kracht te ervaren in het dagelijks leven. Want hoewel we veel op school leren (of hebben geleerd), hoe we om moeten gaan met stress en hoe we gelukkig en vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan, is vaak niet één van de dingen die je op school leert. Dus hoe mooi is het niet als je kind al op jonge leeftijd leert hoe ze om moeten gaan met druk op school (denk aan toetsen) of bijvoorbeeld teleurstelling (al is het maar dat een vriendje niet met ze wil spelen).
Hoe fijn is het dat je je kind kan leren hoe ze veerkrachtig en met zelfvertrouwen in het leven staan?

Als dit goed klinkt, verzeker je dan nu nog van een plaats tijdens dit webinar.
Klik op onderstaande knop om je aan te melden: