Persoonlijke coaching / VIP programma

Herken je dit?

Je hebt een druk leven en wil genieten van de tijd die je samen met je peuter/kleuter hebt. Je doet je best om alles binnen het gezin voor iedereen goed te regelen, maar ondanks al je goede bedoelingen, eindigt veel interactie met je peuter/kleuter in een driftbui of huilbui. Zelfs als je denkt een leuk uitstapje te maken naar bijvoorbeeld de dierentuin, lijkt je kind dat niet te waarderen en wordt hij boos als de dingen niet gaan zoals hij/zij wil.

Je peuter/kleuter lijkt zich weinig van jou aan te trekken en soms lijkt het of hij/zij alleen het woord ‘nee’ in zijn vocabulaire heeft zitten.
Samen eten aan tafel is daar zo’n voorbeeld van. Het is al lastig genoeg om je kind aan te tafel te laten zitten, laat staan dat je peuter/kleuter ook nog iets wil eten.

Voor iedereen om je heen lijkt opvoeden zo makkelijk te gaan. Je ziet ontspannen ouders en blije kinderen in je directe omgeving en op social media.
Daardoor voelt het alsof je geen goede moeder bent, omdat het lijkt alsof jij de enige bent die dagelijks een strijd moet voeren met zijn/haar kind om simpele dingen als aankleden of naar de opvang vertrekken.

Het opvoeden van je kind(eren) kost je door alle strijd veel energie, waardoor je moe en prikkelbaar bent. Het gebeurt vaak dat je hierdoor boos wordt op je kinderen om kleine (en achteraf gezien onbelangrijke) dingen zoals een bakje fruit dat omvalt, speelgoed dat kapot gaat of simpelweg omdat je geen andere uitweg meer ziet om je kind naar je te laten luisteren.

Je hebt schuldgevoelens ten opzichte van je kinderen omdat je een leuke moeder wil zijn, die haar kinderen op een evenwichtige manier opvoedt, maar je kinderen niet naar je lijken te luisteren (wat je weer veel energie kost).

Hoe zou het voor je zijn als….

Je peuter/kleuter naar je zou luisteren, waardoor je niet meer boos hoeft te worden. De dagelijkse dingen, zoals je klaar maken om naar de opvang te vertrekken, verlopen soepel en bijna moeiteloos. Iedereen zit op tijd op de fiets en bij aankomst op de opvang heb je zelfs nog de tijd om even met de leidsters bij te kletsen.

Je een fijne band hebt met je kind, waardoor er meer rust in huis is. Je peuter/kleuter accepteert beter wat je zegt, en op momenten dat jullie even niet op jullie best zijn, is jullie band sterk genoeg dat dit niet tot driftbuien leidt.

Je weer kan genieten van je kinderen en plezier hebt in de opvoeding. Als je kind er even geen zin in heeft, maak jij er een spelletje van zodat jullie uiteindelijk allebei vrolijk en ontspannen de deur uit gaan.

Je weer genoeg energie hebt om die leuke moeder te zijn voor zijn/haar kind. Je voelt je goed en momenten van stress kun je een plek geven zonder dat je de stress afreageert op je kind.

Je het gevoel hebt dat je je kinderen de juiste gereedschappen kan meegeven om ze op te laten groeien tot evenwichtige volwassenen.

Om je te helpen dit te bereiken

heb ik ook elk jaar een paar plekken beschikbaar voor een 1-op-1 traject bestaande uit 3 sessies van 1 uur.
Om het zo praktisch mogelijk te maken, ontmoeten we elkaar bij deze sessies online, via videobellen. Dit bespaart je (kostbare) reistijd en je hoeft minder vaak een oppas te regelen.

Naast de 1-op-1 training krijg je ook toegang tot de online training ‘ontspannen opvoeden’ als naslagwerk. Op deze manier hoef je het niet alleen te doen.

Aan het einde van dit traject…

Weet je hoe je meer rust in je hoofd kan ervaren en deze rust over kan brengen op je peuter/kleuter, zodat je ook de rust hebt om je kinderen te helpen en te troosten zonder boos te worden. Je kunt stressgevoelens een plek geven en een strijd met je kindje ombuigen naar een positief (leer)moment.

Ken je tips hoe je kindje beter naar je zal luisteren en jullie band sterker wordt . Op momenten dat één van jullie even niet z’n dag heeft (we blijven tenslotte allemaal mensen), lukt het je om de rust te bewaren en de sfeer in huis goed te houden.

Ben je met meer aandacht aanwezig bij je kind, waardoor je meer kan genieten. En wanneer jij geniet, voel je je meer ontspannen.

Heb je gereedschappen in huis die je helpen om meer energie over te houden om wel die leuke moeder te zijn. Dit helpt je om je kind die goede basis mee te geven om op te mogen groeien tot (uiteindelijk) een evenwichtige volwassene.

De investering voor dit persoonlijke traject is € 797,- bij betaling in één keer of in vier termijnen van elk € 200,-.

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kunnen de afspraken plaatsvinden?
  De afspraken vinden plaats in overleg, we zoeken samen naar een moment waarbij we allebei beschikbaar zijn.
 • Hoe weet ik of dit traject bij mijn persoonlijke situatie past ?
  Een traject bij mij begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om dit gesprek goed te kunnen voorbereiden, vraag ik je om voorafgaand een vragenformulier in te vullen.
  Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar al een beetje kennen en kunnen we zien of er een klik is. In dit gesprek bespreken we je situatie en is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.
 • Hoe lang duurt het totale traject?
  Na het eerste kennismakingsgesprek, bestaat het traject nog uit 4 sessies. Gemiddeld betekent dit dat het traject zo’n 2 à 3 maanden in beslag neemt. Ik ben hier flexibel in en doordat we de gesprekken samen plannen, kunnen we inspelen op jouw behoeftes.
 • Mag mijn kind meekomen naar de sessies?
  Om het meeste uit de sessies te halen en met aandacht aanwezig te zijn, adviseer ik om het traject alleen te volgen.

Mocht je nog andere vragen hebben, stuur me een e-mail via info@zijnenzen.nl.