Opvoedtips om te printen en in huis op te hangen

In mijn blog ‘zes tips voor ontspannen opvoeden’ (deze vind je hier) en ‘Help, mijn kind wil niet zelfstandig spelen (en daardoor kom ik niet aan mijn werk toe)’ (wil je deze lezen, klik dan hier) heb ik verschillende tips verzameld om het opvoeden van je kind wat stressvrijer en zonder strijd te laten verlopen.

Wil je deze tips actief thuis gaan toepassen? Dan heb ik iets leuks voor je. De tips heb ik gebundeld tot een A4’tje.
Deze kun je hier gratis downloaden om bijvoorbeeld op je koelkast te hangen, of een andere zichtbare plaats in huis. Op deze manier loop je er vaak langs en word je zonder al te veel moeite herinnerd aan de tips. Hiermee wordt het toepassen hopelijk weer net ietsjes makkelijker.

Heb je naar aanleiding van de tips vragen, of zoek je iemand om mee te sparren hoe je de tips kan toepassen in jouw persoonlijke situatie? Ik help je graag. Dus aarzel niet om contact met me op te nemen door een e-mail te sturen naar info@zijnenzen.nl