Gratis minicursus: ‘Hoe je je kind kan helpen de beste versie van zichzelf te worden met slechts een paar minuten per dag’

Als ouder wil je simpelweg het beste voor je kind. Je wil dat ze lekker in hun vel zitten, vol zelfvertrouwen in het leven staan en gelukkig zijn. Maar heb jij vaak het idee dat je tijd te kort komt om hier de aandacht aan te geven die je wil geven?

Want heb jij ook het gevoel dat je vaak tijd te kort komt? Dat je niet alleen meer ‘me-time’, tijd voor jezelf zou willen, maar ook graag meer tijd met je kinderen zou willen doorbrengen? Maar komt dit er in de waan van de dag vaak niet van?

Hoe mooi zou het dan zijn als je tijd voor jezelf kan combineren met tijd voor je kinderen. En dat het ook goed voor je voelt, dat jij je na zo’n moment ook ontspannen en rustig voelt, maar dat je ook aan de band met je kind hebt gewerkt en je kind beetje bij beetje praktische vaardigheden meegeeft om op te groeien tot de beste versie van zichzelf? Ook al duurt zo’n moment dan maar een paar minuten, wat mij betreft heb je dan wel de ultieme win-winsituatie te pakken voor jou en je kind.

Dus als dat goed klinkt, dan is deze minicursus voor jou!

Wat kun je van deze cursus verwachten?

De cursus bestaat uit 4 onderdelen. Elke dag (4 dagen op een rij) krijg je van mijn een e-mail met daarin een nieuw deel. Deze bestaat uit een korte uitleg een een video van een paar minuten.

Alle cursusdelen zijn erop gericht om je te werken aan de band met je kind, om ze te helpen opgroeien tot de beste versie van zichzelf, om ze praktische vaardigheden voor het leven mee te geven en ook om jou als ouder ontspanning en rust te geven.
De cursus bevat praktische tips waar je direct mee aan de slag kan en het kost je slechts enkele minuten per dag om al resultaat te kunnen behalen!

Als je je inschrijft via onderstaande knop voor regelmatige tips, inzichten en inspiratie over ontspannen opvoeden, krijg je als cadeau deze minicursus helemaal gratis en kun je binnen enkele minuten beginnen!

Ik hou zelf ook niet van spam, dus ik ga netjes met je gegevens om. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn privacy statement.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost deze cursus je?

Het doornemen van een cursusonderdeel kost je ongeveer 5 minuten per dag. De tips die ik met je deel zijn al effectief vanaf 5 tot 10 minuten per dag.

Kan ik deze cursus ook op een later moment starten?

Ja, je kunt de cursus op elk moment starten. Zodra je je aanmeldt, krijg je binnen enkele minuten het eerste cursusdeel in je mail en kan je meteen starten. De drie vervolgdelen volgen dan in de dagen erna.
Zodra je de cursusdelen in je mail hebt, blijven ze voor altijd voor je beschikbaar en kun je ze dus ook later terugkijken.

Voor wie is deze cursus geschikt?

In de cursus ga je aan de slag met het combineren van ontspannen en tijd voor jezelf, met tijd en aandacht voor je kinderen waarbij je je kind praktische vaardigheden meegeeft voor het leven.
Dus als dit goed klinkt, dan is deze cursus zeker ook voor jou, ongeacht de leeftijd van je kinderen.

Is deze cursus echt gratis?

Ja, mijn droom is om zoveel mogelijk ouders en hun kinderen te helpen om gelukkiger te worden en de beste versie van zichzelf te zijn. Dit is mijn bijdrage aan een mooiere wereld.
Met deze cursus hoop ik zoveel mogelijk ouders te mogen helpen. Dus ken jij iemand voor wie deze cursus ook geschikt is? Stuur ze dan gerust de link door.