Gratis minicursus: ‘Van gebrek aan me-time naar ontspannen samen met je kind’

Het klinkt zo ontzettend mooi: ‘me-time’ of ‘tijd voor jezelf’. Als je er aan denkt, zie je jezelf al met een kop thee op de bank zitten met dat boek dat al maanden op je nachtkastje ligt. Of aan lekker ontspannen in een warm bad liggen en even helemaal niks meer hoeven…..
Op papier en in je hoofd ziet ‘me-time’ er dus heel mooi uit, maar in de praktijk is het toch allemaal wat lastiger. Want tijd vinden (of maken) voor jezelf is al een uitdaging op zich met rondrennende kinderen in huis, een verantwoordelijke baan, je wasjes, koken, opruimen en noem maar op. En daar komt ook nog bij, als het je dan gelukt is om me-time in te plannen, omdat je echt voelt dat je rust en ontspanning nodig hebt, dan krijg je zo’n stemmetje in je hoofd dat je deze tijd ook aan je kinderen had kunnen besteden. Met andere woorden, een schuldgevoel steekt de kop op en het voelt alsof je je kind tekort doet als je de weinige beschikbare tijd niet aan hem/haar besteedt….


Hoe mooi zou het dan zijn als je tijd voor jezelf kan combineren met tijd voor je kinderen.
Dat je samen een moment hebt, waarin je én samen met je kind gaat ontspannen én aan de band met je kind werkt (zodat je kind beter naar je gaat luisteren en meer uit zichzelf met je wil meewerken, wat al heel veel rust in huis geeft) én je kind praktische vaardigheden meegeeft om op te groeien tot de beste versie van zichzelf (lees: zelfvertrouwen, gelukkig, succesvol enz)

Ook al duurt zo’n moment dan maar een paar minuten, wat mij betreft heb je dan wel de ultieme win-winsituatie te pakken voor jou en je kind. Want na dat moment voel jij je meer ontspannen, is er meer rust in huis en ben je toch ‘opgeladen’ zonder dat je een schuldgevoel hoeft te hebben omdat je je kind tekort doet.

Dus als dat goed klinkt, dan is deze minicursus voor jou! Want het hoeft slechts een paar minuten per dag te kosten om hier mee aan de slag te gaan!

Wat kun je van deze cursus verwachten?

De cursus bestaat uit 4 onderdelen. Elke dag (4 dagen op een rij) krijg je van mijn een e-mail met daarin een nieuw deel. Deze bestaat uit een korte uitleg een een video van een paar minuten.

Alle cursusdelen zijn erop gericht om je te werken aan de band met je kind, om ze te helpen opgroeien tot de beste versie van zichzelf, om ze praktische vaardigheden voor het leven mee te geven en ook om jou als ouder ontspanning en rust te geven.
De cursus bevat praktische tips waar je direct mee aan de slag kan en het kost je slechts enkele minuten per dag om al resultaat te kunnen behalen!

Als je je inschrijft via onderstaande knop voor regelmatige tips, inzichten en inspiratie over ontspannen opvoeden, krijg je als cadeau deze minicursus helemaal gratis en kun je binnen enkele minuten beginnen!

Ik hou zelf ook niet van spam, dus ik ga netjes met je gegevens om. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn privacy statement.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost deze cursus je?

Het doornemen van een cursusonderdeel kost je ongeveer 5 minuten per dag. De tips die ik met je deel zijn al effectief vanaf 5 tot 10 minuten per dag.

Kan ik deze cursus ook op een later moment starten?

Ja, je kunt de cursus op elk moment starten. Zodra je je aanmeldt, krijg je binnen enkele minuten het eerste cursusdeel in je mail en kan je meteen starten. De drie vervolgdelen volgen dan in de dagen erna.
Zodra je de cursusdelen in je mail hebt, blijven ze voor altijd voor je beschikbaar en kun je ze dus ook later terugkijken.

Voor wie is deze cursus geschikt?

In de cursus ga je aan de slag met het combineren van ontspannen en tijd voor jezelf, met tijd en aandacht voor je kinderen waarbij je je kind praktische vaardigheden meegeeft voor het leven.
Dus als dit goed klinkt, dan is deze cursus zeker ook voor jou, ongeacht de leeftijd van je kinderen.

Is deze cursus echt gratis?

Ja, mijn droom is om zoveel mogelijk ouders en hun kinderen te helpen om gelukkiger te worden en de beste versie van zichzelf te zijn. Dit is mijn bijdrage aan een mooiere wereld.
Met deze cursus hoop ik zoveel mogelijk ouders te mogen helpen. Dus ken jij iemand voor wie deze cursus ook geschikt is? Stuur ze dan gerust de link door.