Gratis minicursus: ‘Meer balans voor drukke ouders’

Welke ouder wil nu niet dat zijn/haar kind gelukkig wordt of succesvol (of allebei), fijne vrienden heeft en opgroeit tot de beste versie van zichzelf.

Om dit te kunnen bereiken, proberen we vaak alles maar zo perfect mogelijk te doen voor onze kinderen, van de leukste verjaardagsfeestjes, de perfecte outfit voor de eerste dag school, educatief speelgoed tot lekker gevulde boterhamtrommeltjes voor school.

Als je zo bezig bent om alles goed te regelen voor iedereen om je heen (zowel je werk als je gezin), kan het zijn dat je in de valkuil trapt dat je jezelf onderaan je prioriteitenlijstje gaat zetten.

Vaak heb je dit niet eens in de gaten totdat je lichaam gaat protesteren (vermoeidheid, stressgevoel, prikkelbaar en een kort lontje zijn bekende symptomen).

Hierdoor maak je het jezelf vaak lastiger om je kind te helpen gelukkig te worden, want zelf ben je dat gelukkige gevoel ook vaak kwijt. En als je wel een keer voor jezelf kiest, steekt er meteen een soort schuldgevoel de kop op.

Dus als jij je kind wil helpen om de beste versie van zichzelf te worden, maar op zo’n manier dat ook jij kan genieten van je kind en je lekker in je vel zit, is deze minicursus voor jou!

Wat kun je van deze cursus verwachten?

De cursus bestaat uit 4 onderdelen. Elke 2 dagen krijg je van mijn een e-mail met daarin een nieuw cursusdeel. Deze bestaat uit een video met uitleg en een opdracht. Deze opdrachten bieden je nog meer toegevoegde waarde doordat je niet alleen informatie krijgt, maar ook een praktische manier om de tips in de praktijk te gaan toepassen.

Alle cursusdelen zijn erop gericht om je te helpen meer rust te krijgen in je hoofd en je energieker te voelen. Als jij je meer ontspannen voelt en meer energie hebt, wordt het makkelijker om met de dagelijkse uitdagingen om te gaan, meer te genieten van je kind(eren) en zit je lekkerder in je vel. De cursus bevat praktische tips waar je direct mee aan de slag kan, zonder dat het je veel tijd kost.

Als je je inschrijft via onderstaande knop, krijg je binnen enkele minuten de eerste e-mail in je inbox en kun je meteen aan de slag!

Ik hou zelf ook niet van spam, dus ik ga netjes met je gegevens om. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn privacy statement.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost deze cursus je?

Het doornemen van een cursusonderdeel kost je 5 tot 10 minuten. Het uitwerken van de opdrachten varieert van enkele minuten tot een kwartier.
Het staat je vrij om deze opdracht te doen, maar je zult zien dat juist door het doen van de opdrachten deze cursus een grote toegevoegde waarde heeft. Veel opdrachten kosten je ook hooguit een paar minuten per dag maar je kunt hiermee al wel zichtbaar resultaat behalen in je rust -en energieniveau.

Kan ik deze cursus ook op een later moment starten?

Ja, je kunt de cursus op elk moment starten. Zodra je je aanmeldt, krijg je binnen enkele minuten het eerste cursusdeel in je mail en kan je meteen starten. De drie vervolgdelen komen dan elke keer om de 2 dagen. Op die manier heb je meer tijd om de cursusdelen te bekijken.
Zodra je de cursusdelen in je mail hebt, blijven ze voor altijd voor je beschikbaar.

Voor wie is deze cursus geschikt?

In de cursus ga je aan de slag met het krijgen van meer balans in je drukke leven als ouder. Hiervoor geef ik je naast informatie ook oefeningen mee om meer rust in je hoofd te krijgen en meer energie. Hierdoor verlaag je je stressniveau, voel je je minder prikkelbaar en zit je weer lekkerder in je vel.
Dus als dit goed klinkt, dan is deze cursus zeker ook voor jou, ongeacht de leeftijd van je kinderen.

Is deze cursus echt gratis?

Ja, mijn droom is om zoveel mogelijk ouders en hun kinderen te helpen om gelukkiger te worden en de beste versie van zichzelf te zijn. Dit is mijn bijdrage aan een mooiere wereld.
Met deze cursus hoop ik zoveel mogelijk ouders te mogen helpen. Dus ken jij iemand voor wie deze cursus ook geschikt is? Stuur ze dan gerust de link door.