Masterclass ‘Meer rust, ontspannen en zelfvertrouwen voor jou en je kind (met slechts 10 min per dag)’

Heb jij ook het gevoel dat je vaak tijd te kort komt? Dat je niet alleen meer ‘me-time’, tijd voor jezelf zou willen, maar ook graag meer tijd met je kinderen zou willen doorbrengen?

Want het klinkt op papier zo leuk: Als je goed voor je kinderen wil zorgen, is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Want als jij goed voor jezelf zorgt, heb je genoeg energie om om te gaan met die opvoeduitdagingen en kun je een leuke ouder zijn.

Maar hoe doe je dat? Goed voor jezelf zorgen als je gebrek aan tijd hebt? Want als je na een drukke dag thuiskomt, moet er toch ook gekookt worden, doe je je best om wat gezonde groentes bij je kinderen naar binnen te krijgen, moeten ze in bad en dat allemaal zodat je kinderen op tijd in bed liggen. Want anders weet je al hoe het morgen gaat: vermoeide en chagrijnige kinderen tot en met.

Hoe mooi zou het dan zijn als je tijd voor jezelf kan combineren met tijd voor je kinderen? Dat je de ultieme win-winsituatie gaat creëren voor jou en je kind.

Benieuwd hoe zo’n win-winsituatie er dan uitziet? Wat dacht je van:

✅ De tijd die je samen met je kind doorbrengt voelt ontspannen en geeft je een goed gevoel. Je batterij wordt opgeladen en je energieniveau gaat omhoog, zodat je aan het eind van de dag gewoon nog energie hebt om iets leuks te doen (ipv op de bank te ploffen om hier voorlopig niet meer af te komen nadat de kinderen in bed liggen).

✅ Heel praktisch: doordat je ‘tijd voor jezelf’ combineert met tijd voor je kind, bespaar je tijd

✅ Ken je dat schuldgevoel dat als je eigenlijk met een goed boek op de bank wil zitten en even rust wil, je het gevoel hebt dat je je kind tekort doet? Want dit is tenslotte ook tijd die je met je kind kan doorbrengen….door tijd voor jezelf te combineren met tijd voor je kind, heb je geen last van dat schuldgevoel.

✅ In die tijd die je samen met aandacht bij je kind bent, kun je werken aan een goede band met je kind. En wist je dat kinderen die een goede band hebben met hun ouder meer uit zichzelf willen meewerken, beter luisteren (dag strijd in huis) en meer zelfvertrouwen hebben?

✅ Dat je die tijd die je samen met je kind hebt, ook kunt gebruiken om je kind te coachen en vaardigheden mee te geven zodat ze vol zelfvertrouwen kunnen opgroeien, gelukkig zijn en succesvol worden? En welke ouder wil dat nu niet voor zijn/haar kind?

✅En stel je eens voor dat je de rust in je hoofd kan vinden om simpelweg te genieten van je kind. Dat jullie samen plezier maken en dat je even geen zorgen maakt om die to-do lijst die toch nooit af lijkt te komen?

En wist je dat je met 10 minuten per dag hier al een verschil in kan maken?

Ben je benieuwd geworden en wil je hier meer over weten? In deze online masterclass vertel ik je er meer over.
De masterclass kost ongeveer een uur van je tijd en levert je minstens zoveel op informatie om ontspannen op te voeden. De masterclass is op elk gewenst moment door jou te bekijken. Heb je vragen? Laat ze dan achter in de chat, dan krijg je van mij het antwoord toegestuurd.
Klik simpelweg op de groene knop hieronder om je aan te melden.

Ik hou zelf ook niet van spam, dus uiteraard ga ik netjes met je gegevens om. Als je hier meer over wil lezen, verwijs ik je naar mijn privacy statement.