Masterclass: Help je kind gelukkig te worden, door het zelf te zijn

In deze masterclass gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

-Wat heeft je kind nodig om een goede basis te hebben om in op te groeien en hoe kun je dit combineren met je drukke leven zonder dat je daarbij je kind tekort doet?

-Inzicht in hoe je meer energie overhoudt aan het eind van de dag, minder stress ervaart en ook minder last hebt van dat korte lontje

-Tips om een fijne band op te bouwen met je peuter/kleuter, zodat je kind beter naar je luistert

-Ideeën hoe je meer rust krijgt als ouder van jonge kinderen en meer kan genieten van je gezin

-Hoe creëer je meer tijd voor jezelf, zonder schuldgevoel?

Uiteindelijk gaan we dus voor de win-winsituatie bij het opvoeden van je peuter en/of kleuter. En welke ouder wil dat nu tenslotte niet, om je kind te kunnen helpen om gelukkiger te worden en daarbij zelf het goede voorbeeld te kunnen geven 🙂

Op 22 april om 20.00 uur vertel ik je er alles over. De masterclass kost ongeveer een uur van je tijd en levert je minstens zoveel op informatie om ontspannen op te voeden.

Als dit goed klinkt, druk dan hieronder op de knop om je in te schrijven voor deze masterclass en ik zie je de 22e!

Ik hou zelf ook niet van spam, dus uiteraard ga ik netjes met je gegevens om. Door je in te schrijven, ga je akkoord om regelmatig e-mails te ontvangen met inspiratie, tips en tricks op het gebied van ontspannen opvoeden. Als je hier meer over wil lezen, verwijs ik je naar mijn privacy statement.