Masterclass: Hoe je peuter/kleuter naar je luistert (zonder boos te worden) op 27 mei om 20.00 uur

Vind jij het ook zo frustrerend dat je regelmatig 3x iets moet herhalen voor je peuter/kleuter naar je luistert?
Ik weet wel dat ik het vroeger gewoon irritant vond. Dan sta je je best te doen en is het dan zoveel gevraagd voor je kind om even een jas aan te doen? Of uberhaupt mee te werken?
Maar ‘meewerken’ stond niet bepaald in het woordenboek 🙂

Hoor jij jezelf regelmatig zeggen: stop daarmee, niet doen, niet met je speelgoed gooien, luister nou eens een keer naar mij en nog meer van die opmerkingen waar je simpelweg gefrustreerd van wordt?

Gelukkig weet ik inmiddels dat het ook anders kan (en dat had ik graag geweten toen de oudste een peuter was)!

Want hoe zou het voor je zijn als:
✅Er een fijne sfeer in huis is
✅Je peuter/kleuter naar je luistert en graag wil meewerken, zonder dat je boos hoeft te worden of te dreigen?
✅De band met je kind goed is en dat je daardoor ook meer kan genieten van de mooie dingen om je heen?
✅Wat er omgaat in het hoofd van je kind veel minder geheimen heeft en je hierdoor dus op een ontspannen manier kan reageren op opvoedkundige uitdagingen?
✅Doordat er meer rust in huis is en je kind graag wil meewerken, jij energie overhebt aan het eind van de dag (ipv uitgeput op de bank te ploffen)

Als dat goed klinkt, meld je dan aan voor mijn gratis masterclass ‘Hoe je peuter/kleuter naar je luistert (zonder boos te worden)’ op 27 mei om 20.00 uur (geheel online). De masterclass kost ongeveer een uur van je tijd en levert je minstens zoveel op informatie om ontspannen op te voeden.

Als dit goed klinkt, druk dan hieronder op de knop om je in te schrijven voor deze masterclass en ik zie je de 27e!

Ik hou zelf ook niet van spam, dus uiteraard ga ik netjes met je gegevens om. Door je in te schrijven, ga je akkoord om regelmatig e-mails te ontvangen met inspiratie, tips en tricks op het gebied van ontspannen opvoeden. Als je hier meer over wil lezen, verwijs ik je naar mijn privacy statement.