Lezing (voor organisaties)

In mijn ervaring zijn er veel (jonge) ouders die erg druk zijn om gezin, werk, sport en diverse sociale activiteiten goed te kunnen combineren. Ook ik kan hierover meepraten als moeder met een drukke en verantwoordelijke baan. Vaak ontbreekt de tijd om even de rust te pakken om je lichaam te laten herstellen van de drukte en stress.

Veel (jonge) ouders zijn op zoek naar een manier om rust en ontspanning te combineren met het opvoeden van hun kinderen.

Mindfulness biedt hiervoor een goede oplossing. Mindfulness is met aandacht en zonder oordeel in het moment aanwezig zijn. Dit klinkt zweverig, maar ik heb zelf ervaren dat het erg praktisch toepasbaar is. Mindfulness is geen snelle oplossing (ofwel ‘quick-fix) voor stress, maar het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die mindfulness beoefenen minder spanning en onrust ervaren.

Daarnaast is ook het ontspannen opvoeden van je kinderen een bewezen methode om kinderen emotioneel stabieler op te laten groeien. Hierbij mogen kinderen zichzelf zijn, maar duidelijke grenzen ontbreken hierbij niet. 

In plaats van boos worden op je kind, gebruik je humor en rust in lastige situaties.

De basisbeginselen van mindfulness, gecombineerd met ontspannen opvoeden heb ik samengevat in een lezing van 1 à 1,5 uur.

Deze lezing kan bijvoorbeeld passend zijn bij een thema-avond voor ouders op scholen, sportorganisaties of kinderdagverblijven. 

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor een passende lezing te bespreken bij jullie organisatie. 

Heb je interesse? Laat dan je contactgegevens hieronder achter in het contactformulier of stuur een e-mail naar info@zijnenzen.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ga akkoord met het Privacy statement welke je vindt op https://www.zijnenzen.nl/privacy-statement