Gratis test

Kan 'ontspannen en leuker opvoeden' jou helpen om meer rust te ervaren en meer te kunnen genieten van je kind(eren)?

Op mijn website en in mijn e-book kun je van allerlei tips terugvinden over ontspannen en leuker opvoeden.
Kortgezegd is mijn idee van 'ontspannen opvoeden' een methode waarbij je je kind op zo'n manier opvoedt, dat jij rust kan ervaren en kan genieten van je kind en aan de andere kant je je kind ook blij maakt en de juiste basis meegeeft om op te groeien tot een evenwichtige volwassene.

Met deze test weet je binnen 3 minuten of mijn manier van 'ontspannen opvoeden' ook jou kan helpen om meer rust te ervaren in je hoofd en binnen je gezin. Of misschien gaat het er bij jou thuis al ontspannen aan toe en heb je de juiste balans al gevonden en blijkt deze test daar een mooie bevestiging van te zijn.

Na afloop ontvang je als superbonus ook nog tips over ontspannen opvoeden, waarmee je meteen aan de slag kan (ook als uit de test blijkt dat je dit al doet :-))

Mijn leven draait grotendeels om het draaiende houden van mijn gezin. Als ik nu ineens een vrij uur zou waarin ik verplicht 'me-time' moet hebben, zou ik eerlijk gezegd niet meteen weten wat ik moet doen.
Ik voel me vaak onrustig en gestrest omdat ik een balans probeer te vinden tussen mijn werk en mijn gezin en mijn eigen behoeftes daarbij achteraan zet.
Ik houd zielsveel van mijn kinderen, maar vaak vind ik opvoeden maar saai en vermoeiend. Als ik terugkijk naar de afgelopen maand, zit ik dan ook meer dan de helft van de tijd ’s avonds uitgeblust op de bank.
Ik voel me stiekem vaak schuldig ten opzichte van mijn kind(eren) omdat ik wel een leuke moeder wil zijn, maar door de strijd die ik met mijn peuter/kleuter heb, hier vaak de energie niet meer voor heb.
Als ik terugkijk naar de afgelopen twee weken, heb ik minimaal 5 keer naar mijn kind geschreeuwd of willen schreeuwen uit frustratie.
Ik heb een druk leven, maar ondanks dat wil ik graag genieten van de tijd samen met mijn peuter/kleuter. Ik doe mijn best om alles voor iedereen binnen mijn gezin goed te regelen, maar ondanks mijn goede bedoelingen eindigt veel interactie met mijn kind in geschreeuw, een driftbui of huilbui.
Het opvoeden van mijn kind(eren) kost me door alle strijd veel energie, waardoor ik me vaak moe en prikkelbaar voel, maar ik heb nog geen manier gevonden om dit te veranderen.
Mijn kind en ik lijken een andere taal te spreken. We begrijpen elkaar vaak niet, wat voor ons beiden frustratie oplevert.
Het kost me veel moeite om mijn boodschap door te laten dringen bij mijn kind.
Als ik mijn kind iets vraag, is het antwoord vaker ‘nee’ dan ‘ja’ (als ik al antwoord krijg).

Dankjewel voor het geven van je antwoorden.
Nadat je op 'verzenden' drukt, wordt je direct doorgestuurd naar de uitslag en de bonustips.