Gratis coachingsgesprek

Super, je hebt de eerste stap gezet!

Want eigenlijk ben je wel nieuwsgierig hoe dat zou zijn als je peuter/kleuter een goede basis kan geven en kan helpen opgroeien tot een gelukkig persoon, maar dat je daarvoor niet jezelf achteraan hoeft te zetten. Dat er ook tijd voor jou is, zonder dat je daarbij je kind te kort doet.
En je ziet het ook wel zitten om je kind met plezier op te voeden, zodat jij er weer energie uithaalt in plaats van dat het je energie kost en als bonus ook je kind blij te maken.

En ik snap ook dat dit spannend is

Je hebt een goede eerste stap gezet door nieuwsgierig te zijn naar hoe opvoeden ook leuker en meer ontspannen kan zijn. Maar ik snap ook dat het spannend kan zijn om meteen in een coachingstraject te duiken. Daarom bied ik je de mogelijkheid voor het volgen van een vrijblijvend en (zoals het onderwerp al aangeeft) gratis coachingsgesprek (trouwens ook als je al volledig overtuigd bent van de meerwaarde van mijn coachingstraject en je al besloten hebt daarmee te willen starten :-)). Als je benieuwd bent naar het hele coachingstraject, kun je hier meer informatie vinden.

Hoe werkt het?

In dit gesprek van maximaal 30 minuten, bespreken we samen jouw situatie als ouder van een peuter/kleuter en ontvang je van mij gegarandeerd een extra tip om meer rust in huis te krijgen en leuker te kunnen opvoeden die je meteen kan gaan toepassen.

Het gesprek vindt plaats via videobellen. Je hebt daardoor geen reistijd en met een beetje geluk hoef je ook geen oppas te regelen. Het enige dat je nodig hebt is een schermpje en werkend internet. Zoals eerder gezegd, is het gesprek geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Dat klinkt goed!

Super! Als je hier klikt, ga je direct naar de pagina waar je in mijn kalender een afspraak kan plannen.

Hopelijk tot snel!