Gratis e-book met daarin mijn drie gouden tips hoe jij je kind meer ontspannen kan opvoeden en meer rust kan creëren (zodat opvoeden weer leuk wordt)

Had jij jezelf ook voorgenomen om die leuke ouder te worden toen je zwanger was? Je zou geduldig zijn, verantwoordelijk, altijd rustig blijven en vooral heel veel genieten van je kindje.
En dat lukte allemaal goed toen je baby werd geboren. Het was echt een (roze of blauwe) wolk van een baby. Je genoot van het knuffelen, het wandelen en vooral het samen zijn.

Maar toen werd je baby een peuter….

En veranderde jouw roze wolkje in een donderwolk zonder gebruiksaanwijzing. Alles tussen je peuter en jij is een strijd. Strijd om zijn tanden te poetsen, strijd om hem aan tafel te krijgen, strijd om hem in bed te krijgen en ga zo maar door.
Je bent blij als je weer naar je werk mag, want ondanks je verantwoordelijke baan, krijg je daar meer energie van dan thuis te zijn met je kind (maar dit hoef je niet openlijk toe te geven want ik wil je geen schuldgevoel aanpraten :-)).

Jij en je kind lijken elkaar gewoon vaak niet te begrijpen, want veel van wat je zegt komt niet of anders binnen bij je kind dan je had bedoeld. Zo worden de meest simpele dingen een strijd wat je veel energie kost. Energie die je eigenlijk liever stopt in het zijn van een leuke ouder die kan genieten van haar kind.
Want stiekem had je je opvoeden toch heel anders voorgesteld en vind je het nu eigenlijk alleen maar saai en vermoeiend.

Ben je klaar met de strijd met je peuter/kleuter en benieuwd of opvoeden ook anders kan? En dan vooral leuker, zodat je kind blij is, jij meer rust hebt en jullie samen kunnen genieten zonder dat je daarbij iemand tekort doet?Dan heb ik iets leuks voor je!

Ook ik heb geworsteld met het vraagstuk of opvoeden zonder strijd, geschreeuw en boos worden kan. Of je een leuke moeder kan zijn en tegelijkertijd toch grenzen kan aangeven. Of je meer ontspannen kan zijn als ouder en je kind toch normen en waarden kan meegeven. En uit eigen ervaring kan ik zeggen: het antwoord op deze vragen is JA.

Er is een manier om opvoeden voor jou en je kind meer ontspannen en leuker te maken. En mijn gouden tips heb ik gebundeld in een e-book: ‘Drie gouden tips om je peuter/kleuter meer ontspannen op te voeden en meer rust te creëren’.


alles op een rijtje:

In dit e-book deel ik mijn gouden tips, zodat ook jij:

-je kind beter leert begrijpen (of met andere woorden, minder huil -en driftenbuien in huis)
-meer ontspannen kan zijn ondanks je drukke leven (zodat je rustig kan blijven als de dingen even niet lopen zoals je had gedacht)
-weer meer kan genieten van het opvoeden van je peuter en/of kleuter en samen plezier kunnen maken ipv ruzie
-weet hoe je meer rust kan creëren in huis (en als gevolg ook meer rust in je hoofd)
-jouw boodschappen beter bij je kind binnen te laten komen (met andere woorden hoe gaat je kind beter luisteren :-))

Ik hou van praktisch en als ik positief over iets ben, wil ik er ook meteen mee aan de slag. Dus dat mag je van de tips in mijn e-book ook verwachten.

Ben je klaar voor verandering?

Ik gun het jou ook om weer relaxter te kunnen zijn, zodat je beter met die driftbui van je kind kan omgaan, dat je je kind beter begrijpt waardoor jullie meer plezier kunnen maken en samen een goede band op te kunnen bouwen. Dus ben je klaar voor meer rust, minder stress en minder strijd met je peuter/kleuter in huis?
Of zijn ‘ontspannen’ en ‘opvoeden’ nog twee tegenovergestelden in jouw woordenboek en wil je gewoon simpelweg weten hoe ontspannen en leuk(er) opvoeden werkt?

Schrijf je dan nu in om regelmatige tips per e-mail te ontvangen over ontspannen opvoeden en je ontvangt direct mijn e-book gratis in je mail
Ik hou zelf ook niet van spam, dus uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor ook naar mijn privacy statement.

Nog wat achtergrondinformatie….

Voordat ik zelf moeder werd, omschreef ik mezelf als perfectionistisch, georganiseerd en bij gebrek aan een beter woord, een controlfreak. En als ouder zijnde kun je inmiddels wel raden dat dat niet de makkelijkste eigenschappen zijn bij het leuk opvoeden van je kinderen.
En hoewel mijn kinderen in de tussentijd echt wel hebben gezorgd dat de scherpe randjes van deze eigenschappen af zijn, heb ik ook een methode gevonden die bij mij past en waarbij opvoeden zowel leuk is voor mezelf, als leuk voor mijn kinderen.

In het kort houdt dit o.a. in meer rust in huis, meer rust in mijn hoofd, stress beter het hoofd kunnen bieden, niet meer boos hoeven worden op mijn kinderen en als klap op de vuurpijl doen ook mijn kinderen aan deze rust mee (hoewel het ook gewoon kinderen blijven natuurlijk 🙂 ) Samengevat ‘ontspannen opvoeden’.

En dit gun ik jou natuurlijk ook!

Zie jij het ook wel zitten om weer met meer energie op te gaan voeden en meer te genieten van je kind (in plaats van die eeuwige strijd om alles?). Druk op de knop, vul je naam en e-mailadres in en je kunt direct beginnen met lezen.