Acht tips voor fijne feestdagen met je jonge kind

De ondertitel van deze pagina had ook kunnen zijn ‘hoe overleef ik de feestdagen met mijn kind?’

Kijk jij ook zo uit naar de feestdagen? Zie jij jezelf in gedachten ook al onder een dekentje met warme chocolademelk samen met je kind naar een kerstfilm kijken? Maar pakt dit in de realiteit vaak heel anders uit? Vliegt de chocolademelk over tafel na een driftbui van je peuter? Vind je kleuter de film niet interessant genoeg en begint haar karaokeset onder de film uit te testen?

En zakt je moed je dan in de schoenen, omdat je je gedroomde momentje van rust, gezelligheid en ontspanning zo uit het raam ziet vliegen?

Of kijk je meer uit naar het kerstdiner? Net zoals in de film met het hele gezin rond de tafel, waarbij je de halve middag bezig bent geweest voor een kerstdiner dat door een ringetje te halen is?
Maar wordt ook deze droom vaak eerder een nachtmerrie waarbij je kind niets wil eten, of jij al voor het kerstdiner je zo gestrest voelt van al het boodschappen doen, geregel en gekook dat je een kort lontje hebt en aan het kerstdiner meer zit te mopperen dan te genieten?

Als je je hierin herkent, dan is mijn nieuwste e-book precies wat je zoekt!

Zoals de titel al aangeeft, vind je in dit boek verschillende tips om ontspannen en vooral leuke feestdagen te hebben samen met je kind (en natuurlijk de rest van je familie :-))

Want ook al zien de feestdagen er dit jaar wellicht anders uit dan voorgaande jaren, voor velen van ons is het nog steeds een tijd waar we naar uit kijken.
Het is een moment om even echt samen te zijn met ons gezin, leuke dingen te doen en als je vakantie hebt, ook echt even rust te kunnen pakken om bij te komen van dit vreemde jaar. En met deze tips zet je zeker een stap in de goede richting om dit te gaan bereiken!
Zodat je echt die ontspannen en leuke ouder kan zijn die je je had voorgenomen te zijn en je echt van deze decembermaand kan gaan genieten.

Als je je hier onder inschrijft, krijg je niet alleen het e-book GRATIS en DIRECT in je mail, maar ontvang je ook regelmatig waardevolle tips en inzichten voor het ontspannen opvoeden van je kind.