Gratis e-book: 3 tips hoe je ontspannen én opvoeden kan combineren

Schrijf je in voor mijn inspiratiemails op het gebied ontspannen en opvoeden en je ontvangt als welkomstcadeau mijn e-book cadeau.

Ik hou zelf ook niet van spam, dus uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor ook naar mijn privacy statement.

Ontspanning en opvoeding…ik kan me heel goed voorstellen dat die twee woorden bijna twee uitersten van elkaar kunnen zijn.
Want hoe kun je ontspannen als je kind een huilbui heeft? Hoe blijf je rustig als je kind een driftbui krijgt in de supermarkt? En hoe word je zelf niet gestrest als je probeert een deadline voor je werk te halen terwijl je kind naast je gefrustreerd is omdat ze hun huiswerk niet snappen?

Hoe mooi zou het daarom zijn als je ontspanning met opvoeding kon combineren?
Als je niet alleen je kind kan helpen omgaan met die emoties van een huilbui, maar er ondertussen ook zelf rustig bij kan blijven. Als je begrijpt waarom je kind een driftbui heeft. Of als je zelf na een drukke dag je rust kan terugpakken en dit kan combineren met een waardevol moment met je kind.
Dat je je kind kan leren hoe ze kunnen omgaan met stress en je dit zelf ook op een gemakkelijke en vooral praktische manier kan toepassen?
En dat allemaal op een manier zonder dat het je veel tijd kost?

Wat mij betreft heb je dan de ideale win-winsituatie. Waarbij jij als ouder ontspannen en rustig voelt. Waarbij je weet hoe je om kan gaan met stress en ‘s avonds nog energie over hebt. En er tegelijkertijd ook rust in huis is. Doordat je weet hoe je met opvoeduitdagingen om kan gaan. En als klap op de vuurpijl, leer je ook je kind omgaan met stress, drukte en moeilijke situaties.

Als dat goed klinkt, is een eerste stap die je kan zetten, het downloaden van mijn gratis e-book. Klik hieronder op de knop om het e-book binnen enkele minuten in je mail te ontvangen.