Blogvideo’s

Op deze pagina vind je een overzicht van alle video’s vol tips op het gebied van ontspannen en leuker opvoeden. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe video’s? Abonneer je dan hier op mijn YouTube kanaal.

*Drie praktische tips voor meer ontspannen opvoeden

In deze serie van drie video’s vind je drie tips waarmee je direct aan de slag kunt om meer ontspannen en leuker op te voeden.

*Sensory bag: Jouw ticket naar een moment voor jezelf

Ik ben enthousiast over de ‘sensory bag’ en in deze video deel ik graag met je waarom 🙂
In het kort: dit ‘educatief speelgoed’ is niet alleen simpel, makkelijk, goedkoop en geeft geen rommel, maar veel (aankomende) peuters vinden het ook leuk om mee te spelen. Dat geeft jouw ruimte voor een moment voor jezelf, maar het is ook leuk om als rustige activiteit samen met je kind te doen

*Praktische tips voor een meer ontspannen ochtendritueel

Praktische en organisatorische tips voor ouders (van peuters/kleuters) die je meteen kan toepassen en die zorgen voor meer rust in je hoofd tijdens het ochtendritueel. Met bonustips over hoe het maken van lijstjes in een bullet journal je ook meer rust kunnen geven.

*Tips voor yoga met peuters en kleuters:

*Online presentatie: Wat als je kind de balans thuis nog niet heeft gevonden (of weer kwijt is) in deze tijd van de Coronacrisis: