Ontdek Samen Innerlijke Rust – Start Jouw Mindfulnessreis met Je Kind!

In onze drukke wereld (waar ‘druk’ een statussymbool lijkt te zijn geworden) is het soms een uitdaging om momenten van rust en sereniteit te vinden. Om even niet te rennen van school naar werk, van sporten naar afspraak, maar een moment van kalmte te ervaren te midden van het drukke dagelijkse leven.
Maar ook om een diepere band te creëren met je kind terwijl je samen geniet van ontspanning.

Als dit goed klinkt, dan nodig ik je graag uit om hier jouw mindfulnessreis te starten, samen met je kind.

Waarom mindfulness?

Mindfulness biedt een waardevolle reis naar innerlijke rust, bewustzijn en verbondenheid. Het is niet alleen een krachtig hulpmiddel voor stressbeheersing, maar het creëert ook een gevoel van harmonie en begrip tussen moeders en kinderen.
Mindfulness biedt je de kans om samen te verkennen, te groeien en te genieten van momenten van rust en ontspanning, te midden van de hectiek van het dagelijksleven.

Wat kun je verwachten?

  • Samen Verkennen: Ontdek mindfulness op een speelse en interactieve manier, samen met je kind.
  • Rust in Beweging: Leer eenvoudige ademhalingstechnieken en meditaties die zowel ontspannend als toegankelijk zijn voor zowel moeders als kinderen.
  • Creatieve Activiteiten: Ervaar mindfulness door creatieve en leuke activiteiten die de band tussen moeder en kind versterken.

Ben je klaar voor meer rust en ontspanning in je gezin?

Neem de eerste stap op je reis naar mindfulness en geniet samen van de mooie momenten van ontspanning.
Kijk hieronder hoe ik je hiermee kan helpen:

Welkom!

Ik ben Cindy Verhofstad en het is mijn missie om jou en je gezin te helpen om rust en ontspanning te vinden in de drukke wereld waarin we leven. Zonder dat het zweverig wordt, maar juist op een praktische manier. Dat we samen de ultieme win-winsituatie vinden, waarbij je als ouder nog energie over hebt aan het eind van de dag, dat je kan genieten van je kinderen, dat je lekker in je vel zit en dat je dit zo kan combineren dat je ook je kind kan helpen om gelukkig en succesvol te worden.

We kunnen er wat mij betreft niet omheen, we leven in een drukke wereld. En in deze wereld is het haast onvermijdelijk dat je kinderen ook te maken krijgen met bijvoorbeeld stress, negatieve gedachten, verdriet of onrust.
Hoe fijn is het dan dat je als ouder je kind al op jonge leeftijd al gereedschappen mee kan geven zodat ze sterk in hun schoenen te staan, veerkrachtig zijn en om leren gaan met moeilijke en stressvolle situaties? Dat ze weten hoe ze om succesvol om kunnen gaan met hun emoties en gedachten?

En door hier samen met je kind aan te werken, krijg je als ouder rust, je bouwt aan een band voor het leven met je kind, jullie voelen je gelukkig en je bespaart simpelweg tijd. Dat is dan wat mij betreft een win-winsituatie.

HEMA Week 35+36